Ez a weblap Adobe Flash elemet tartalmaz, valamint ezek megjelenítéséhez a Javascriptek futtatását is engedélyezni kell!

Kérem töltse le a megjelenítéshez szükséges Flash Playert az Adobe honlapjáról és engedélyezze a Javascriptek futtatását.
 
A Gyulai Közüzemi Kft. számára kifejlesztett szoftver, amely 1993!-ban készült el első verziójában. A szoftver feladata a lakossági közüzemi díjak közül a víz, csatorna, szennyvíz, szemétszállítási és elhelyezési díjak számlázása, és az üyfélszolgálati, elszámolási feladatok támogatása. A program DOS alapon készült Borland Pascal-ban. Btrieve adatbázis kezelőt használ és Novell hálózaton üzemel számos terminállal. Havi kb. 1O OOO lakossági számlát állít elő, rendszerez és ad fel a főkönyvnek. Kezeli a partnerek folyószámláját, a mérők adatait is a számlákon túl. Az évek során a számlázás mellett egyre lényegesebbé vált az ügyfélszolgálat támogatása, amire számos képernyő és modul került beépítésre, az ügyfél adatok azonali lekérdezéséhez, áttekintéséhez és a prompt számlázásokhoz. A program Psion Organizer és Psion WA gépekkel képes kommunikálni és lerögzített óraállásokat átvenni, illetve számla információkat átadni.
Látogatók száma :