Ez a weblap Adobe Flash elemet tartalmaz, valamint ezek megjelenítéséhez a Javascriptek futtatását is engedélyezni kell!

Kérem töltse le a megjelenítéshez szükséges Flash Playert az Adobe honlapjáról és engedélyezze a Javascriptek futtatását.
 

Ez a projekt 2002-ben indult és jelenleg is tart.

A jelenlegi feladatok:
- a közel 1000 darabos MJR-1 eszközeinél a nyomtató cseréje
- 550 db MJR-2 eszköz kiszállítása, üzembe helyezése.
- az új MJR-2 rendszer állomásainak beüzemelése.

Az MJR-2 rendszer hardverében alapvetően a nyomtató típusában tér el a korábbi rendszertől. Az itt alkalmazott CMP-10 nyomtató egy Li-Ion akkumulátorral felszerelt hőnyomtatást biztosító eszköz. A használt kéziszámítógép rendszer is az újabb Psion WA MX, és az adattároló is a gyorsabb RAM típusú.

A nyomtató plusz szolgáltatásai között szerepel a kb. 3 óra alatt történő feltölthetőség, a papírkifogyás figyelése, a jobb karakter kiemelés lehetősége, egy feltöltéssel 7-19 szolgálat biztosítása, nagyon egyszerű papírbefűzési technika és a vonalkód nyomtatás biztosítása.

A szoftver is a menetrendi és a jegykiadási oldalon is átalakításokat "szenvedett". A menetrendi oldalon, több használati és strukturális változás került a Bálem Bt. jóvoltából a rendszerbe.

A jegykiadási oldalon a főbb változások az alábbiak:
- szelvényszámok automatikus nyilvántartása és az ehhez szükséges személyi azonosítási rendszer, szelvényszám korrekció bevezetése
- akku feszültség figyelése, ennek megfelelően a jegykiadás korlátozása, a nyomtató teszt feszültség ellenőrzésre is szolgál
- TCV (nemzetközi) jegyek kiadásának biztosítása
- több tételes jegyek kiadásának biztosítása egy viszonylaton belül (különböző kedvezmény fajták, pótdíjak egy jegyen)
- együtt utazók jegyének kiszolgáltatása

Látogatók száma :